Utolsó frissítés: 2014-09-10

Természetes Ajakfeltöltés: Idol Lips

Az Idol lips dúsabbá teszi az ajkakat

 

Mit érhetsz el az Idol Lipsszel?

 

Minden nő szeretne vastagabb, szebb ajkakat. Fedezd fel, hogyan varázsol az Idol Lips belőled is filmcsillagot a legújabb tudományos módszerek segítségével: azonnali hatás, azonnali hidratálás! Nincs szükség sem kollagén sem botox injekciókra, sem plasztikai sebészekre!

 

Sok más termékkel ellentétben az Idol Lips garantáltan mentes bármiféle mellékhatástól, nem csak vastagabb ajkakat eredményez, ápolja és védi is az ajkaidat! Természetes ajakfeltöltés egy mozdulattal! Megrendelem

Hogyan hat?

Az Idol Lips serkenti a véráramot az ajkaidban, ezáltal teltebbé, vastagabbá teszi azokat. E és B vitamin tartalma ápolja az ajkakat és a bőrt.

Aktív alkotóelemek:

Kinek ajánlott az Idol Lips?

Bármelyik nőnek, aki plasztikai ajakfeltöltés nélkül szeretne szexibb, telt ajkakat. Fiatalabbaknak és idősebbeknek egyaránt hasznos, felölti az elvékonyodó ajakakat! Az Idol Lips egyik, talán legnagyobb előnye, hogy nem kell órákat, heteket, hónapokat várnod a hatás eléréséhez, azonnal hat. Megrendelem

Hogyan használd?

Napi 1-3 alkalommal ajánlott használni, az elért hatás függvénye annak, hogyan, hányszor használod. Száraz, tiszta ajkakra vidd fel, az ajkak vonalain belül maradva. Tapasztalhatsz meleg, zsibbadásszerű érzést, vagy enyhe pirosodást. Ez teljesen normális.

Mellékhatások:

A terméknek nincsenek ismert mellékhatásai, bárki nyugodtan használhatja.