Utolsó frissítés: 2014-08-22

Hogyan fogyhatsz koplalás nélkül?

Slimfit fogyókúrás készítmény a hatékony testsúly csökkentéshez

Hogyan csökkentheted egy szívbetegség kockázatát 50%-kal, és maradhatsz egészséges?

Annak a titka, hogyan élhetsz Te is teljesebb életet…

Nem mindegy, hogy mennyi a súlyod, és hogyan érzed magad a bőrödben. Voltál már Te is elégedetlen a látvánnyal, amikor a tükörbe néztél? Hallottad már Te is, amikor összesúgnak a hátad mögött és a súlyodat találgatják? Érzeted már Te is magad fáradtnak, levertnek, és azt kívántad, hogy bár meg sem kéne mozdulnod? Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor segíthetünk neked, a választás azonban a Tiéd: tovább haladsz a megkezdett úton, és szorgalmasan gyűjtöd magadra a fölösleges kilókat, vagy megragadod az alkalmat és megszabadulsz tőlük. Ébredés után felkelsz, és energiával telten vágsz bele a napba, vagy inkább azt kívánod, bár ne lenne még reggel? Inkább a dicséreteket és bókokat zsebeled be, vagy kitérsz azelől, hogy meg kelljen hallgatnod mások véleményét? Döntsd el, ki miatt szeretnél megváltozni: fontosabb-e hogy te magaddal elégedett legyél, vagy a partnered kedvére szeretnél tenni! Esetleg mindkettő egyaránt fontos? Megrendelem

Miért nem várhatsz?

Akár bevallod magadnak, akár nem, két dolog történhet: vagy mélyebbre süllyedsz, vagy felemelkedsz. El tudod képzelni, hogy 10 év múlva ugyanúgy fogsz kinézni, mint most? Tegyél azért, hogy azt az életet élhesd, amit mindig is szerettél volna! Csukd be a szemed, és képzeld el, hogy a tükörben olyannak látod magad, amilyennek mindig is láttad magad belülről! Képzeld el, hogy a barátnőid helyett Neked mondják az elismerő megjegyzéseket, és Te vagy a társaság közepe! Ismered az érzést, amikor jól érzed magad a bőrödben? Minden nap egy új útelágazás ahol Te döntesz, a céljaid felé indulsz-e vagy az ellenkező irányba!

Mit tehetsz?

pénz visszafizetési garancia
Eleged van abból, hogy nem férsz bele a ruháidba? Akkor vágj bele! Nem egy újabb csodaszerrel szeretnénk megismertetni, annak a lehetőségét kínáljuk, hogy változtathass az életeden, és jobban érezd magad a bőrödben! A Slimfit egy teljes egészében természetes összetevőkből álló készítmény, ami megkönnyíti, hogy elérd az alakot, amire mindig vágytál! Hogy hogyan?

Miért hatásos?

Az összetevőket már több ezer éve használjuk különféle formákban, és a legújabb kutatások is azt támasztják alá, hogy több kedvező hatásuk is van a szervezetünkre:

Megrendelem

Cselekedj!

Ha kiegyensúlyozottabb párkapcsolatot szeretnél, szeretnéd látni a tüzet a párod szemében, amikor rád néz, szeretnéd a legszebb bókokat hallani, és akarod azt az érzést, amikor reggel kiugrassz az ágyból és beleveted magad a napba, akkor ne várj! Minden egyes nap te döntöd el, hogy újabb kifogásokat találsz ki miért nem cselekedtél, vagy végre kipróbálsz valamit, hogy elérd a céljaidat! Kezdd el még MA kihasználni a Slimfit nyújtotta előnyöket, mert Akciónk keretében Most részesülhetsz nyári kedvezményeinkből!

Mit mondanak, akik már kipróbálták?

Meryl Cooper is sokat köszönhet a Slimfitnek

Egy amerikai sztár akinek segített a Slimfit
Régóta küszködtem súlyproblémákkal, ami nagyon megnehezítette az életemet. A súlyleadással való állandó küzdelmemben hangulatom és közérzetem egyre rosszabb let. Sok évem ment rá a kilók elleni harcra. Több fajta fogyasztó tablettát is kipróbáltam, de minden alkalommal több súly maradt rajtam és nem sikerült fogynom.A SlimFit-nek köszönhetően sikerült megszabadulnom a kilóktól, ami megváltoztatta az életemet, kevésbé vagyok fáradékony, sokkal jobban érzem magam a bőrömben. Rengeteg fogyókúrát kipróbáltam már, de állíthatom, hogy egyik módszer sem bizonyult olyan hatékonynak, mint a SlimFit. Korábban nem hittem benne hogy a gyors fogyás lehetséges. Megelégedéssel nézek tükörbe és divatos ruhákat veszek. A lányommal futás közben azon versenyzünk, hogy ki a gyorsabb, és ami a legjobb, egyáltalán nem kellett sanyargatnom magam!(Meryl Cooper)

Dányi Anita pénztáros sikeresen fogyott Slimfittel

egy pénztáros, akinek segített a Slimfit
A munkámból kifolyólag -pénztáros vagyok – rengeteget ülök, és rendszertelenül étkeztem. 5-10 év alatt rakódott rám az a jelentős súlytöbblet, ami már az egészségemet veszélyeztette. Őszintén, eleinte hitetlen voltam, mert már sok fogyókúrán átestem és hónapokat töltöttem fogyasztó tabletták szedésével. Sokszor feltettem magamnak a kérdést: Fogyás gyorsan? Vajon tényleg lehetséges? Szerencsére a SlimFit választ adott és az eredmények nem várattak magukra sokáig. Semmilyen kellemetlen érzést nem tapasztaltam a fogyókúra ideje alatt. Éhezés, különösebb erőfeszítés nélkül lefogytam.  Nyáron bátran levetkőzhettem, anélkül hogy kellemetlenül éreztem volna magamat. A jelentős fogyást a környezetemben is észrevették, mindenki azt kérdezte tőlem, ezt hogyan csináltam. Én pedig örömmel válaszoltam, hogy a SlimFit segített! Azóta minden barátnőm kipróbálta.(Dányi Anita)

 

Egy Amerikai nő, aki kilókat fogyott.

az amerikaian is küszködnek súlyproblémákkal
Már egészen gyerekkorom óta jelentős túlsúllyal küzdöttem, ami hátráltatott egész életemben. Jól táplált gyerek voltam, ezért az iskola társaim gyakran csúfoltak. Nehezen tudtam mozogni, és nagyon hamar elfáradtam. Különböző diétákkal és tisztító kúrákkal kísérleteztem zsírégető tabletták mellett , de semmi nem segített: 2 kg-t fogytam, majd rögtön 5 kg-t visszahíztam.Amikor elkezdtem szedni a SlimFit kapszulát, jelentősen csökkent az éhségérzetem. Már az első hónapban könnyedén leadtam 7 kg-t, majd az ezt követő hónapban még további 5 kg-t. A 12 kg “ledobásával” szinte 12 évet fiatalodtam. Fizikai állapotom is határozottan javult, nem lihegek felfelé a lépcsőn és a közérzetem is jobb lett. Azoknak, akik még nem próbálták, csak a következőt mondhatom: Nekem segített a fogyásban. Bátran mondhatom, hogy a zsírégetés legtermészetesebb módszere. (Janeth O’connor)
Megrendelem

 

Figyelem! Vásárlóink pozitív visszajelzéseiben szereplő fogyással kapcsolatos eredmények egyénenként eltérőek lehetnek. A SlimFit egy fogyókúrás táplálékkiegészítő készítmény (nem gyógyszer), amely hatékony kiegészítője lehet bármilyen diétának, fogyókúrás programnak, és akár önmagában is alkalmazható, ám nem helyettesíti az egészséges életmódot, vagy az orvosi tanácsokat. A legjobb eredmény elérése érdekében az egészséges étrend és a rendszeres testmozgás is ajánlott!

Akciós áron!!!

6400Ft helyett. Most csak 4600 Ft egy teljes havi kúra! TÖBB MINT 28 % MEGTAKARÍTÁS!

Házhozszállítás futárszolgálattal. Szállítási díj: 1200 Ft

Kettő, vagy több doboz rendelése esetén a házhozszállítás ingyenes!