Utolsó frissítés: 2014-08-29

Breast Actives – rendelési szállítási feltételek

Szállítás:

A terméket megrendelést követően postán juttatjuk el a megrendelőhöz. A kézbesítés előre látható időtartama minden esetben a termék rendelés oldalán van feltüntetve.

Gyógynövényekkel kapcsolatos biztonsági irányelvek:

Mielőtt olyan gyógynövényt használna, amit nem ismer, tudakozódjon a hatásairól! Szerezzen hitelt érdemlő információkat a növénnyel kapcsolatban, nézzen utána, vagy pedig konzultáljon szakemberrel! Ha orvos által felírt gyógyszereket szed, vagy egyéb orvosi tünetei vannak, mindenképpen szakember tanácsa ajánlott, mielőtt kúraszerűen fogyasztana gyógynövényeket. A növények működnek, ám az a tény, hogy kis mennyiségben hatásosak, még nem jelenti, hogy nagyobb mennyiségben még hatásosabbak lennének. Mindegyikünknek más a szervezete, másképp reagálunk különféle dolgokra. A következőek mindössze irányelvek, tehát nem egy az egyben tartalmazzák a személy szerint Önre gyakorolt hatásokat. Ezek az irányelvek nem szándékoznak feloldani azokat az esetleges ellentmondásokat melyeket különböző gyógyszerek használata, vagy ezen készítmények fogyasztása generálnak. Ilyen esetekben mindig kérdezzen meg szakembert!

Kérjem-e ki orvosom vagy gyógyszerészem tanácsát a használat előtt?

Ez remek ötlet, különösen ha a normálistól eltérő helyzetben van. Ezek az étrend kiegészítők talán nem teljesen veszélytelenek, amennyiben Ön terhes, kismama vagy maradandó megbetegedésben, szívbetegségben, hipertenzióban, diabéteszben szenved. Ezek a vitaminok és ásványi anyagok széles körben használtak, és biztonságosnak tartják őket, ennek ellenére nyugodtan értekezzen orvosával, vagy gyógyszerészével mielőtt fogyasztaná őket. Ha bizonyos szerek helyett, vagy bizonyos szerekkel kombinálva szeretné a termékeket használni, mindenképp konzultáljon orvosával, gyógyszerészével. Néhány termékben találhatóak olyan alkotóelemek, melyek jelentős biológiai hatásokkal bírnak, és fogyasztásuk nem mindenki számára veszélytelen. Amennyiben Ön megváltozott egészségügyi körülmények között fogyaszt ilyen szereket, veszélynek teheti ki magát.

Néhány összetevő reakcióba léphet orvos által felírt készítményekkel:

Amennyiben ezeket a szereket bizonyos gyógyszerekkel kombinálja, és adott körülmények között használja őket, fordított hatást eredményezhet. Figyelmesen olvassa el a tájékoztatókat, akár egyedül, akár más szerekkel kombinálva fogyasztja a készítményeket. Példa: a ginkgo biloba, az Aszpirin és az E-vitamin ritkíthatják a vért. Amennyiben együtt fogyasztja ezen termékeket, az növelheti egy belső vérzés kockázatát.

Némely termékek nem várt következményekhez vezethetnek sebészeti beavatkozások közben:

Fontos, hogy orvosát részletesen tájékoztassa az Ön által fogyasztott vitaminokról, ásványi anyagokról, főleg sebészeti beavatkozások előtt. Sebészeti beavatkozások előtt megkérhetik, hogy 2-3 hétre függessze fel ezen termékek fogyasztását, hogy elkerülhető legyen ezen termékek, és különféle gyógyszerek közös mellékhatása: szívritmus és vérnyomás változás vagy fokozott vérzés. Ezek a tényezők negatívan befolyásolhatják egy esetleges sebészeti beavatkozás kimenetelét.

Terhesség alatt, illetve kismamáknak nem ajánlott:

Aloe, dong quai, görögszéna, vizitorma, vörös lóhere.

Nem ajánlott olyanoknak, akik vérhígítót szednek:

Dong quai, ginkgo, vörös lóhere.

Hosszú távú fogyasztása nem ajánlott:

Szent bogáncs, Aloe Ne használja a szereket, amennyiben hasi fájdalmai vannak, hasmenése jelentkezik. Konzultáljon szakemberrel, amennyiben terhes, kismama vagy megváltozott egészségügyi körülmények között szeretné a termékeket fogyasztani. Ne haladja meg az előírt mennyiséget!

Rendelési feltételek:

A termékeket mindenki saját felelősségére fogyasztja. A cég fenntartja a tartalomváltoztatás mindenkori jogát, figyelmeztetés nélkül.

Cáfolati záradék:

A cég nem felelős az oldalon megjelenő vagy kommentekben található információk pontosságáért, azok megbízhatóságáért, sem pedig az obszcén megjegyzésekért. A cég semmilyen körülmények között sem felelős azért, ha Ön az oldalon megjelenő tartalom helyességét nem ellenőrzi, és ebből kifolyólag károsodást szenved. Az Ön felelőssége, hogy a tartalmak pontosságát, teljességét, és hasznosságát ellenőrizze, a tanácsoknak, kommenteknek utána nézzen. Kérjük kérje ki szakemberek véleményét az oldalon található információkkal kapcsolatban!

Kártalanítás:

A céggel kapcsolatban nem léphet fel jogi, pénzügyi követelésekkel, számlákkal, melyek az oldalak használatából, vagy a termékek használatából adódtak.