Utolsó frissítés: 2014-08-31

Új hyaluron sav az FDA jóváhagyásával

hyaluron sav az FDA jóváhagyásával Mint az a szilikon implantátum forgalmazóknál is ismeretes az amerikai FDA (Élelmiszeripari és Gyógyszerügyi Hivatal) csak a legmegbízhatóbb gyártók termékeit engedi a piacra, és elvárja a termékek folyamatos követését. Ezért is ritka esemény, hogy új, elfogadott gyártó jelenik meg az USA-ban.

Miért jelentős az ajakfetöltés terén ez az új termék?

A mély és a középső epidermiszbe adható új, kohézív hyalurom sav nem csak ajakfeltöltés céljából használható kiválóan, de nagyszerűen simítja ki az orr aljától a száj sarkáig húzódó ráncokat is. Miért jelentős ez a termék mind a páciensek, mind pedig a plasztikai sebészek számára? A gyártó szerint a termék ajakfeltöltés és ráncfeltöltés terén elért sikere alacsony viszkózusságának köszönhető, mely lehetővé teszi, hogy úgy vegyüljön el a környező szövetekkel, hogy nem alakít ki puklikat, huplikat vagy redőket.
Légy még szexibb!

Breast Actives

Breast Actives

Szeretnél nagyobb melleket? Egy készítmény ami segíthet!!

Megnézem

Idol Lips

idol Lips ajak dúsító

Vastagabb ajkak egy pillanat alatt egyetlen mozdulattal!

Megnézem

Az új hyaluron sav gyártójáról:

2011 novemberében az amerikai piacot uraló két gyártó, a Medicis (Restylane), és az Allergan (Juvederm) mellett, a Merz Aesthetics által forgalmazott Belotero Balance is piacra léphetett. Az Európában és Kanadában Esthelis néven forgalmazott Beloterot a svájci Anteis cég gyártja, melynek dermatalógiai innovációi már jól ismertek az iparban. Míg a Merz számára a Belotero amerikai portfóliójuk egyik fontos kiegészítését jelenti, a hyaluron savat gyártó Anteis számára talán még jelentősebb az előre lépés. A kis svájci innovációs központ számára fontos állomás ez a nemzetközi piacon betölteni vágyott irányító szerepük felé.

Kapcsolódó cikkek:

 

Összes cikk a témában