Utolsó frissítés: 2014-09-11

Plasztikai Sebészet

Bár legtöbb plasztikai sebész hitvallása, hogy a plasztikai sebészet elsődleges célja a rekonstruktív sebészet, azaz a veleszületetten rendellenes vagy roncsolódott testrészek korrekciója, a legfrissebb felmérések szerint Amerikában a rekonstruktív beavatkozások száma csökken, míg a kozmetikai céllal végzett műtétek száma egyre csak emelkedik.
Légy még szexibb!

Breast Actives

Breast Actives

Szeretnél nagyobb melleket? Egy készítmény ami segíthet!!

Megnézem

Idol Lips

idol Lips ajak dúsító

Vastagabb ajkak egy pillanat alatt egyetlen mozdulattal!

Megnézem

Plasztikai sebészet: a legnépszerűbb kozmetikai beavatkozások:

A megfelelő plasztikai sebész kiválasztása:

A plasztikai műtét egy életre szól, legalábbis lehetnek életre szóló nem kívánt mellékhatásai, vagy hosszú időre hozzásegíthet bennünket ahhoz, hogy elégedetten tudjunk a tükörbe nézni. Nem kétséges tehát, hogy a megfelelő plasztikai sebész, vagy plasztikai sebészet kiválasztása kulcsfontosságú kérdés. Az alábbiakban adunk pár szempontot, miként győződhetsz meg róla, hogy a megfelelő sebészhez mentél:

Kozmetikai plasztikai sebészet:

A kozmetikai plasztikai sebészet olyan sebészeti és nem sebészeti eljárásokat foglal magába, melyek újraformálják a testedet, azért, hogy olyan lehess, amilyennek mindig is látni szeretted volna, magad, és magabiztosan mehess végig az utcán. Kik az ideális jelöltek a kozmetikai plasztikai sebészet esetében? Egészséges, pozitív gondolkodású emberek, akiknek reális elvárásaik vannak a műtétekkel kapcsolatban. A kozmetikai sebészet minden esetben a te választásod, amit saját magad miatt kell, hogy vállalj, nem pedig azért, hogy másvalakinek megfelelj! Mivel ezek saját döntésen alapuló beavatkozások, a TB általában nem támogatja őket. A legnépszerűbb kozmetikai plasztikai beavatkozások: karplasztika, testformáló kezelések, testfeszesítés, mellműtét, mellplasztika, szemöldök plasztika, arcplasztika, szemhéjplasztika, fülplasztika, ajakplasztika, orrplasztika, állplasztika, hajbeültetés, lézeres kezelések, ráncfeltöltés, zsírleszívás, bőrfiatalítás.

Rekonstruktív plasztikai sebészet:

Rekonstruktív jellegű az a plasztikai sebészeti beavatkozás, melynek során a test veleszületett rendellenességeit korrigálják műtéti úton, vagy valamely betegség, tumor, trauma nyomán kialakult károsodást állítanak helyre. A rekonstruktív plasztikai sebészet elsődleges célja a test funkcióinak helyreállítása, de célja az eredetit megközelítő testalkat, forma kialakítása is. A rekonstruktív plasztikai műtéteket a TB általában támogatja, de az egyes eljárások esetében a támogatás mértéke nagyban eltérhet. A leggyakoribb rekonstruktív beavatkozások: mellkisebbítés, rekonstrukciós mellplasztika, felhasadt száj plasztikai helyreállítása, kézfej plasztika, sebhely plasztikai eltávolítása, szövetplasztika.

Plasztikai sebészet árak:

Mint az a fentiekből is kiderül, a plasztikai sebészet árak nagyban eltérnek. Függnek többek között attól, hogy rekonstruktív jellegű, vagy pedig kozmetikai plasztikai sebészeti beavatkozást szeretnél. A plasztikai sebészet ára függ attól, milyen testrészedet plasztikáztatod, melyik plasztikai sebészt választod, ha szükség van implantátumra, akkor milyet választasz. Minden esetben érdeklődj utána, melyik plasztikai sebészt érdemes választani, és a sebészt kérdezd meg, mennyibe kerül nála az adott beavatkozás!

Kapcsolódó cikkek: