Utolsó frissítés: 2014-09-22

Tartósabb mellplasztika Orbishape belső melltartóval

Az Orbishape belsõ melltartó a bordákhoz van rögzítve, így megtartja a mellek súját Létezik egy új procedúra, ami úgy emeli meg a melleket, mintha csak egy push-up melltartót ültetnének be. Az új módszer mellnagyobbítás, mellkisebbítés illetve mellfelvarrás esetén hasznos. Az Orbishape, melyet szilikon pántokkal és titánium csavarokkal rögzítenek a bordákhoz, segít megtartani a melleket.

 

Légy még szexibb!

Breast Actives

Breast Actives

Szeretnél nagyobb melleket? Egy készítmény ami segíthet!!

Megnézem

Idol Lips

idol Lips ajak dúsító

Vastagabb ajkak egy pillanat alatt egyetlen mozdulattal!

Megnézem

Hogyan lehet hasznos?

“Képzeljék el úgy, mint egy hevedert, ami tartást biztosít, vagy úgy, mint egy merevített melltartó alsó részét” – mondta Yossi Mazel az a Tel Avivi Orbix Medical egyik vezetője. Mazel elmondta, hogy a hagyományos mellfelvarrás már pár hónap alatt veszíthet a tartásából, ám az Orbishape segít még tovább megőrizni az eredményt, mivel tartást biztosít. A cég kísérletei szerint az eredmény legalább 5 évig tart, és nem muszáj magában csak a szilikon implantátumra hagyatkozni. A “belső melltartó” segít továbbá a gyorsabb felépülésben, és csökkenti a hegek láthatóságát is mondta el Mazel. Nincs kihatással a mammogram vizsgálatokra. Az Orbishape már jópár európai országban jóváhagyásra került, ám Amerikában még csak most fogja vizsgálni az FDA.

Az Obrishape gyártója a következőket mondja:

A termék alátámasztja a mellszövetet a mellplasztika után, csökkentve ezzel a hegesedést és a mellszövetre nehezedő nyomást. Mivel a heveder a bordákhoz van csatolva, megakadályozza a mellbimbó műtét utáni elvándorlását, a mellek újbóli megereszkedését, és enyhíti a varratokra nehezedő nyomást. Az Obrishape-et a hagyományos mellplasztika módszerekkel kombinálva, a hegek szinte láthatatlanok a műtét után.

Kapcsolódó cikkek:

 

Összes cikk a témában