Utolsó frissítés: 2014-09-13

Mellplasztika Után: Minden, Amit Tudni Akartál

mellplasztika utani fajdalom és felépülés Mindenkit, aki mellplasztikát csináltat foglalkoztat, mire számíthat a műtét után. Íme:

A műtét utáni ébredés:

Az altatásból felébredve valószínűleg kótyagosnak fogod magad érezni, főként ha teljes altatásban végzeték a mellplasztikát. Ha csak félaltatásban voltál, gyorsabban leszel újra teljesen éber, és a műtét utáni rosszullét és bágyadtság valószínűsége is sokkal kisebb. A műtét utáni rosszullét úgy is elkerülhető, ha még a műtét alatt, és az ébredés közben is kapsz gyógyszert a rosszullét ellen. Ilyen célra gyakran adnak Zofran-t, ami egy igen erős hányinger csillapító gyógyszer, amit kemoterápiás betegeknél használnak. Ha rosszul érzed magad, a műtét után bármikor kérhetsz.
Légy még szexibb!

Breast Actives

Breast Actives

Szeretnél nagyobb melleket? Egy készítmény ami segíthet!!

Megnézem

Idol Lips

idol Lips ajak dúsító

Vastagabb ajkak egy pillanat alatt egyetlen mozdulattal!

Megnézem
A melleiden nagy valószínűséggel szorító kötés lesz, vagy kapsz egy speciális mellplasztika utáni melltartót. Az orvosod el fogja mondani, hogy ezt meddig kell viselned.

Mellplasztika utáni fájdalom: ezt tapasztalhatod:

Egy nő beszámolója az első napokról:

A mellplasztika első nap:

“A műtét után alig bírtam nyitva tartani a szemem. Folyamatosan álmos, kótyagos voltam, a szám pedig kiszáradt. Nem bírtam enni, kétszer is hánytam. Amint magamhoz tértem az altatásból egyből a melleimre pillantottam, de egyáltalán nem tűntek nagyobbaknak. A második nap már könnyebb volt, de még mindig nagyon fáradtnak éreztem magam. Az alvással nem volt gondom, azonnal elkezdtem a jegelést.”

Második nap:

“Mindig magamra sandítottam mikor elsétáltam a tükör előtt. Attól eltekintve, hogy észrevettem egy kis sebesülést a melleim között, jól éreztem magam, bár még mindig fáradékony voltam. A műtét utáni második napon már zuhanyozni is tudtam. A gyógyszeres üvegeimet nem bírtam egyedül kinyitni, és bár rendszeresen sétáltatom a kutyát, egyszerűen képtelen voltam akármeddig is sétálni. Folyamatosan jegeltem a mellkasomat.”

Harmadik nap mellplasztika után:

“Általában jól érzetem magam, a napom nagy részét a kanapén töltöttem jegeléssel. Egy kis fájdalmat éreztem a melleim között, de nem volt vészes. Megint megpróbáltam megsétáltatni a kutyát, de a háztömb feléig sem jutottam, így hazamentem és ismét lefeküdtem. Nagyon könnyen kifáradtam.”

Pár fontos infó:

Mellplasztika utáni edzés, sport:

A fizikailag aktív nőknek, nehéz lehet megállni, hogy ne mozogjanak egy ideig, viszont ez szükséges a gyógyuláshoz. Minden esetben hallgass az orvosodra. A mellplasztika utáni sport, pár héttel az operáció után lehetséges, akkor is inkább spinning javasolt, de addig szigorúan csak séta. Mellplasztika után emelni, egy hónapig nem lehet. Jó hír lehet, hogy mivel a műtét hatására felgyorsul az anyagcsere, anélkül is több kalóriát égetsz, hogy akárcsak megmozdulnál.

Mellplasztika utáni munka:

Attól függően, mivel foglalkozol, már pár héttel a mellplasztika után munkába állhatsz. A legfontosabb szabály az, hogy nincs szabály. Mindenki más ütemben gyógyul. Míg akár egy hét után lehetséges a mellplasztika utáni munka, kerüld a megerőltető feladatokat, legalább egy hónapin nem lehet a mellplasztika után nehezet emelni. Mindenképp kérd ki a plasztikai sebészed véleményét.

Kapcsolódó cikkek:

 

Összes cikk a témában