Utolsó frissítés: 2014-08-31

Mellplasztika: Hová kerüljön a mellimplantátum?

a mellplasztika során a mellimplantátumot a mellizom és a mellszövet közé helyezik A nőknek, akik a mellplasztika mellett döntöttek tipikusan két választásuk volt a szilikon implantátum elhelyezése tekintetében: az implantátum a mellizom alá vagy fölé kerülhetett. Dr. Paul Parker plasztikai sebész megállapította, hogy a legáltalánosabb módszer az, ami felől a páciensek a legkevesebbet hallanak: a kétsíkú mellnagyobbítás.

 

“A múltban a plasztikai sebészek főként azért beszéltek mellizom alá és főlé beültetett implatátumokról, hogy egyszerűsítsék a koncepciót” – nyilatkozta Dr Parker. “A páciensek ma már sokkal tudatosabbak a lehetőségeikkel kapcsolatban, és sokat kutatnak a témában, így ez a leegyszerűsítés többé már nem segítőkész, szimplán csak megtévesztő.”

 

A dupla síkú mellplasztika nem új koncepció, mondta Dr Parker, majd elmagyarázta, hogy tulajdonképpen, amikor a plasztikai sebész a mellizom alatti vagy részben a mellizom alatti implantátumokról beszél, szinte mindig a kétsíkú mellimplantátum beültetésre gondol.
Légy még szexibb!

Breast Actives

Breast Actives

Szeretnél nagyobb melleket? Egy készítmény ami segíthet!!

Megnézem

Idol Lips

idol Lips ajak dúsító

Vastagabb ajkak egy pillanat alatt egyetlen mozdulattal!

Megnézem
“A kétsíkú mellplasztika az implantátumot a részben a külső mellizom alá helyezi, megengedve azt, hogy az alsó vége a mellszövetekben végződjön. Ezzel egy finom átmenetet képez a mellkas és a mellek között, az implantátum így optimális alakú és helyzetű melleket eredményez a beültetés után.”

Hogyan működik a kétsíkú mellplasztika?

A kétsíkú mellnagyobbítás alkalmával a mellizmot két helyen szabadítják fel. A sebész elválasztja melizom alját a mellkasi bordáktól, majd részben a felette levő mellszövettől is. Ezzel lehetővé teszi, hogy az implantátum felső részét a mellizom és a mellszövet is fedje, míg az implantátum maradék részét csak a mellszövet fedi.

 

Annak a mértéke, hogy a mellizmokat milyen mértékben választják el a mellszövettől, mindig az adott eset függvénye, a páciens anatómiájától és céljaitól függ. “A kétsíkú beültetést az teszi igazán kiváló módszerré, hogy minden esetben optimális helyzetet biztosít az implantátumoknak.” – állapítja meg Dr Parker.

A következőképpen vázolja föl a mellplasztika anatómiáját:

Kétsíkú 1-es típus, azaz “részben a mellizom alatti”: A mellizom alját elválasztják a bordáktól, egy minimális mellszövet leválasztása mellett. Ez a módszer egyenértékű a hagyományos “részben mellizom alatti beültetéssel”, és ezt alkalamazzák leggyakrabban, ha a megereszkedett mellekre is tekintettel kell lenni.

 

Kétsíkú 2-es típus: a mellizmokat elválasztják a bordáktól, és a felette futó izmoktól, részben a mellbimbóig. Dr Parker azt mondja, a mellizom felső részének nagyobb mértékű leválasztása a mellbimbókat is enyhén megemeli, valamint alkalmas kisebb mértékben megereszkedett mellek korrekciójára is, mellfelvarrás nélkül.

 

Kétsíkú 3-as típus: a mellizmokat elválasztják a bordáktól, és a felette futó izmoktól, egészen a mellbimbóig, ami lehetővé teszi a sebész számára, hogy nagyobb mértékben korrigálja a megereszkedést, mint a 2-es esetben.

 

Dr Parker elmondja, hogy a teljes egészében izom alá ültetett mellimplanátum, amikor a mellizom teljesen befedi a beültetett implantátumot, nagyon ritka, csakúgy mint a teljesen a mellizom fölé ültetett. Utóbbi esetben a beültetett implanátum szélei ugyanis könnyen kitapinthatóak a bőrön keresztül.

Kapcsolódó cikkek:

 

Összes cikk a témában