Utolsó frissítés: 2014-09-04

Ideiglenes mellnagyobbítás

Egyre többen döntenek az ideiglenes mellplasztika mellett A New York Times nemrégiben közölt cikke szerint a sóoldatos, ideiglenes mellplasztika amerikai nők sokaságának szolgált már megelégedésére. “Megérte” – nyilatkozott röviden Amanda Sanders, aki 3500 dollárt fizetett a 24 órán keresztül tartó nagyobb mellekért. “Mélyen dekoltált toppokban és falatnyi bikinikben mászkáltam egész nap, miközben valóban szexinek éreztem magam. A hiúság üzletében dolgozom. Mint vizuális konzultáns részévé kell válnom az egésznek.”
Légy még szexibb!

Breast Actives

Breast Actives

Szeretnél nagyobb melleket? Egy készítmény ami segíthet!!

Megnézem

Idol Lips

idol Lips ajak dúsító

Vastagabb ajkak egy pillanat alatt egyetlen mozdulattal!

Megnézem
Az eljárás eredetileg oylan nőknek lett kitalálva, akik ki akarták próbálni, hogyan festenének ha alávetnék magukat a mellplasztikának. “Készíthetünk képeket, amiket aztán megmutatunk, de ezek általában hamis elvárásokhoz vezetnek” – mondja Dr Norman M. Rowe az eljárás amerikai képviselője. “Szóval ha a páciens bizonytalan az implantátumot illetően, adjunk neki sóoldatos mellnövelő injekciót, hadd próbálja ki egy napon keresztül, tetszik-e neki az érzés.”

Hogyan működik a sóoldatos mellnagyobbítás, és mennyire biztonságos?

“A sóoldat részét képezi a véráramunknak, természetes része a szervezetünknek” – nyilatkozta Dr Daniel Mills, egy kaliforniai plasztikai sebész – “szóval ennél biztonságosabb már nem is lehetne.” A beavatkozás alakalmával az oldatot a mellszövetbe injekciózzák, ahelyett, hogy a mellizom mögé juttatnák, mint egy szilikon implantátumot. “Az hogy mekkora növekedést eredményez, csak a felhasznált mennyiség függvénye.” – nyilatkozta.

 

Amanda Sanders (balra) a Yahoo fotóján

Amanda Sanders
A sóoldat valójában mindössze sósvíz, ami újra felszívódik a véráramban nagyjából 24 órán belül. Az eljárás az Európai “ebédidős mellnövelés” amerikai alternatívája, melynek során Restylane vagy Juvaderm injekciót használnak, mint ideiglenes mellnövelő, ám ezeket az anyagokat Amerikában nem hagyta jóvá az FDA. “Hozzá kell tenni azonban, hogy minden alkalommal, amikor beinjekcióznak valamit a szervezetbe fennáll, a hematóma (vérrögök), illetve a fertőzés veszélye, szóval mégsem mondanám hogy bomba biztos.” – tette hozzá Mills.

 

Míg a világ más tájain is használnak sóoldatos injekciókat a test különböző részein, a sóoldatos mellplasztika különös veszélyt hordoz. Mivel a mellekben tejcsatornák találhatóak, fennáll a veszélye, hogy baktériumok jutnak ezekbe a csatornákba, így a sóoldat mellekbe injekciózása több veszélyt rejt, mintha más testtájakon alkalmaznánk.

 

Bár saját bevallása szerint Mills még nem végzett ilyen beavatkozást, fontolóra venné a dolgot, ha valaki szeretné kipróbálni milyen eredményt várhat egy mellplasztika után – éppen úgy mint ahogy az emberek hyaluron savas injekciót kapnak az ajkukba, a tartós ajakfeltöltés előtt. “Így úgymond felpróbálhatják az új melleiket mielőtt megvennék őket” – nyilatkozta.

 

Bár ez a beavatkozás megnyújthatja a bőrt a melleken, Mills azt nyilatkozta, szerinte ez nem tartós, hiszen a sóoldat maximum 18 órán keresztül van jelen mielőtt teljesen felszívódik a szervezetben. A szilikon gél injekció ezzel szemben maradandó, ám számos amerikai államban illegális, mivel úgy tartják torzítja a mellrákszűrés eredményét.

Mi más orvosok véleménye?

Fontos hozzátenni, hogy a sóoldatos beavatkozás, bár nem örvend egybehangzó beleegyezésnek, különbözik az egyéb kozmetikai injekcióktól, amelyeknek gyakran katasztrofális a vége – illegális, fű alatti módszerektől, melyeket számos nem orvosi tisztaságú anyag szennyezhet. “Nagy a különbség ha valaki hivatásos plasztikai sebészt választ, akinél a páciens biztonsága az első” – tette hozzá Mills.

 

Dr. Michael C. Edwards, az Amerikai Plasztikai Sebészek Szövetségének elnőke parti trükknek nevezte az eljárást. “Bár nem látok hatalmas kártékony hatást, de a bőr mindenképpen kinyúlik, a mell felépítése változik. Engem minden bizonnyal aggasztana, hogy a mell veszít a tartásából.”

Kapcsolódó cikkek:

 

Összes cikk a témában