Utolsó frissítés: 2014-08-31

Restylane beinjekciózható gél ajakfeltöltésre

egy tubus restylane gél A Restalyone hyaluron sav 2003-as elfogadása után, Az FDA 2011 októberében a legújabb Restylane terméket, az injekciózható gélt is jóváhagyta.

Miért érdemes követni az FDA ajánlásokat?

Az FDA minden egyes terméket csak számos évnyi tesztelés és értékelés után enged a piacra. A szilikon implantátum piacon nagy botrányt kavart, és veszélyes PIP implantátumok például nem szerepeltek az FDA által jóváhagyott listán. Ha tehát olyan terméket használsz, melyet az FDA is jóváhagyott, akkor az nagy valószínűséggel biztonságos és hatásos.

Mi az a Restylane gél?

A Restylane egy traszparens hyaluron gél, melyet az ajkakba injekcózva növelhető azoknak a mérete. Az ajakfetöltés mellett a Restylane használható az arc kisimítására, főleg a száj és az orr környéki ráncok esetében. A hyaluron sav egy védő-, kenő- és kötőanyag, melyet a test maga is előállít.
Légy még szexibb!

Breast Actives

Breast Actives

Szeretnél nagyobb melleket? Egy készítmény ami segíthet!!

Megnézem

Idol Lips

idol Lips ajak dúsító

Vastagabb ajkak egy pillanat alatt egyetlen mozdulattal!

Megnézem

Hogyan használható a Restylane ajakfeltöltésre, ráncfeltöltésre?

A Restylane ideiglenesen megnöveli az ajkak mértét, amikor ajakfeltöltésre használják, ráncfeltöltés esetében pedig ideiglenesen kisimítja a bőrt. Az elfogadás előtti klinikai tesztek során a pácienseknek 1-2 injekcióra volt szükségük az optimális eredmény eléréséhez, és a hatás nagyjából hat hónapig tartott.

Melyek a Restylane lehetséges mellékhatásai?

A Restylane lehetséges mellékhatásai: dúzzadtság, kipirosodás, fájdalom, gyengeség és viszketés.

Kapcsolódó cikkek:

 

Összes cikk a témában