Utolsó frissítés: 2014-08-31

Mik az időskori ajakfeltöltés hosszú távú hatásai?

idősebb korban a kollagénes vagy hyaluron savas injekció jó megoldás leget ajakfeltöltés céljára 2011-ben Ahmed S. Sufyan az indianai egyetem professzora úgy döntött, végez egy mérhető összehasonlítást az időskori felső ajak plasztika rövid és hosszú távú hatásairól, ajakfeltöltés és ajakfelvarrás használatával. A tanulmány megírásához 30 páciens adatait használták fel, akik időskori felső ajak feltöltésében, és felvarrásában vettek részt. Az eredmények helyes értékeléséhez a professzor és csapata digitális képanalízist végeztek, hogy megtudják, mi az objektív, mérhető haszna a plasztikai műtétnek.
Légy még szexibb!

Breast Actives

Breast Actives

Szeretnél nagyobb melleket? Egy készítmény ami segíthet!!

Megnézem

Idol Lips

idol Lips ajak dúsító

Vastagabb ajkak egy pillanat alatt egyetlen mozdulattal!

Megnézem

Miért lehet hasznos az időskori ajakplasztika?

Az öregedés folyamán az ajkak változása folyamatos: a vörösen pigmentált terület elvékonyodik, az ajkak maguk is vékonyabbak lesznek, az orr és a felső ajkak távolsága megnő. Mivel az ajkak döntően befolyásolják az arc szépségét és esztétikáját, az időskori változások beálltával egyre több nő számára válik szükségessé az ajakfeltöltés. A beinjekciózható töltőanyagok bár rövidtávú megoldást nyújtanak, hosszú távon nem képesek fenntartani az elért eredményt, a műtéti korrekcióval ellentétben.

Mit vizsgáltak a tanulmány során, és mi volt az ajakplasztika menete?

Az arc esztétikai javulását az arc fő zónáinak elemzésével vizsgálták. Az arc elváltozásait az ajakplasztika során az alsó zóna felső egyharmadában kezelték, ami az orr aljától a szájnyílásig tart. A tanulmány során két műtéti technikát alkalmaztak, az egyikkel a felső ajak vörös pigmentációjának kiterjedését növelték, míg másikkal az orr és a felső ajak közötti területet csökkentették. A mélyen fekvő szövetek mindkét esetben érintetlenek maradtak.

Milyen eredménnyel zárult a tanulmány?

A képelemzések és a páciensek kikérdezésének eredményeképpen a professzor és csapata arra jutott, hogy az időskori ajakplasztika jelentősen javíthatja az időkori ajkak kinézetét, és ez a műtét után elért eredmény éveken keresztül fenntartható. A műtétet követő vizsgálatok során, mikor az ajakfeltöltésen átesett pácienseket a kontrollcsoporttal összehasonlították, nem találtak jelentős különbséget a korosodás okozta tényezők kialakulásában.

Kapcsolódó cikkek:

 

Összes cikk a témában