Utolsó frissítés: 2014-09-25

Hogyan növelhető a páciensek elégedettsége az ajakfeltöltés során?

mit tehet a plasztikai sebész Amennyiben a száj alakja mentén zónákra osztja a plasztikai sebész az ajkakat az ajakplasztika során, úgy növelhető a páciensek elégedettsége, és kisebb a kedvezőtlen eredmény előfordulásának valószínűsége is – állapította meg Andrew A. Jacono, egy New-York-i plasztikai sebész.

 

 

Légy még szexibb!

Breast Actives

Breast Actives

Szeretnél nagyobb melleket? Egy készítmény ami segíthet!!

Megnézem

Idol Lips

idol Lips ajak dúsító

Vastagabb ajkak egy pillanat alatt egyetlen mozdulattal!

Megnézem

Miben más Jacono ajakplasztikája?

Jacono munkája során észrevette, hogy az ajkakat külön zónákra tudja osztani, ugyanis megvannak azok a helyek, ahová gyakrabban injekciózza be a töltőanyagot. Az új módszer segítségével Jacono, saját bevallása szerint, jobban kézben tudta tartani a műtét utáni végleges forma kialakítását. Jacono tézisét egy 137 plasztikai műtétre kiterjedő tanulmánnyal támasztotta alá, melyet 66 páciensen, 62 nőn és 4 férfin végzett el. A páciensek átlag életkora 45.8 év volt, egyenként 20 és 76 év közöttiek. A tanulmány során a kezelt páciensek egy kérdőívet kaptak rögtön az ajakplasztika után, melyben 1-től 5-ig kellett pontozniuk elégedettségüket. Az 1 volt az elégedetlen, az 5 pedig a teljesen elégedett. A 137 plasztikai műtét után a páciensek elégedettsége átlagosan 4,5 volt, ami azt jelenti, hogy majdnem mindegyikük teljesen elégedett volt az ajakfeltöltés kimenetelével, és a műtét utáni új ajkaival. A közvetlenül a műtét után kitöltött kérdőívet az elkövetkezendő 9 hónapban további rendszeres vizsgálatok és kérdések követték, ugyanis Jacono az eredmények tartósságára is kíváncsi volt. A további felmérések azt találták, hogy az ajakvastagítás után az ajkak átlagosan 4,9 hónap alatt tértek vissza műtét előtti állapotukhoz.

Milyen anyagot használt Jacono az ajakfeltöltésre?

Jacono tanulmányai során stabilizált, nem állati eredetű hyaluron savat használt páciensei ajkainak feltöltéséhez. A hyaluron savas ajakfeltöltés tartóssága az ajkak felosztásának következtében nem változott, az eredmény annyira volt tartós, mint a plasztika sebészet egyéb tanulmányaiban vizsgált hyaluron savas ajakplasztikák esetében.

Kapcsolódó cikkek:

 

Összes cikk a témában