Utolsó frissítés: 2014-08-31

Nyaki izmok és szövetek ajakfeltöltésre

telt ajkak izomrostokkal Egy új kutatás szerint, a nyakból vett izom- és szövetrostok segítségével végzett ajakplasztika legalább két évig tartó eredményt biztosít.

Mire nyújt megoldást az ajakplasztika?

A nők már az ókori időktől használnak növényi és egyéb színezékeket az ajkaik kiemelésére. Az öregedés folyamán az ajkakban található pigmentek megfakulnak, az ajkak elvékonyodnak. Ezek azok a tényezők, melyek miatt az idősödő korosztályból egyre többen keresik az ajakplasztika nyújtotta lehetőségeket, hogy ajkaik újra fiatalosak, és teltek legyenek.
Légy még szexibb!

Breast Actives

Breast Actives

Szeretnél nagyobb melleket? Egy készítmény ami segíthet!!

Megnézem

Idol Lips

idol Lips ajak dúsító

Vastagabb ajkak egy pillanat alatt egyetlen mozdulattal!

Megnézem

Hosszú ideig tartó ajakfeltöltés?

A tökéletes és végleges ajakvastagítás technikájának rengeteg buktatója van, úgy mint a töltőanyag felszívódása, asszimetria, rendellenes testi reakciók a töltőanyag hatására, a töltőanyag kilökődése, az ajkak érzékelésének megváltozása, vagy éppen ciszták képződése. Anurag Agarwal, egy nápolyi plasztikai sebész kollégáival egy olyan kísérletet végzett, melyben 25 páciens ajkainak feltöltését a saját nyakából vett izom- és kötőszövetekkel végezték. Az összes páciens esetében a plasztikai műtétet követően minimum egy évig követték a fejleményeket. Átlagosan két év elteltével az alsó és felső ajkakban található vörös pigment sejtek száma 20%-ról 24%-ra emelkedett, valamint az ajkak mérete is megvastagodott idő közben 0,9-ről 0,99mm-re. A páciensek kimondottan elégedettek voltak az eredményekkel, habár egyikük az elért eredmények ellenére géllel is feltöltette ajkait.

A nyaki szövetes ajakplasztika technikája:

Az ajakplasztikához szükséges nyaki izom- és kötőszövetek kevés komplikációval eltávolíthatóak egy egyidejű arcfelvarrás során, és könnyedén egyesülnek az ajakszövetekkel. A plasztikai műtét nyomán az ajkak nem deformálódtak, a fej mozgása nem volt korlátozott, nem voltak utólagos nyaki sérülések vagy fájdalmak. A műtét utáni felépülés nem rejt magában komplikációkat – állapítják meg a módszer publikálói – bár az ajkak akár egy hónapnál hosszabb ideig is dúzzadtak lehetnek. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az ajakfeltöltés műtét után elért méretbeli növekedés 75%-a marad meg a beavatkozás után egy hónappal, míg a műtét után egy évvel a beavatkozás utáni növekedés 50%-a mérhető. A plasztikai sebész kell, hogy számoljon ezekkel a csökkenésekkel.

Hogyan összegzik módszerüket a feltalálók?

Amennyiben a pácienseket kellő körültekintéssel választják, és megfelelően alkalmazzák a műtéti technikát, a nyaki szövetek átültetése hasznos eszköz lehet az idősödő ajkak plasztikázása során.

Kapcsolódó cikkek:

 

Összes cikk a témában