Utolsó frissítés: 2014-08-31

Lehetséges az ajakfeltöltés tűszúrás nélkül?

ajakfeltöltés tű nélkül A fiatalosan telt, hidratált ajkak mindenki számára vonzóak, nem úgy, mint a rendszeres injekciós botox vagy hyaluron sav kezelések. Mindazok számára, akik telt ajkakat szeretnének plasztikai ajakfeltöltés vagy injekciós kezelés nélkül, a Sesderma megalkotta a Filaderma Lipset, amely egy két lépcsős megoldás az ajakfeltöltésre. A Sesderma eddig magas minőségű peptidjeiről volt ismert. Új Filaderma Lips termékük egy olyan ajakvastagító, mellyel ajkaid teltebbek, húsosabbak és kontúrosabbak lehetnek. A kezelés egy azonnali hatású balzsamból, és egy aktiváló krémből áll.
Légy még szexibb!

Breast Actives

Breast Actives

Szeretnél nagyobb melleket? Egy készítmény ami segíthet!!

Megnézem

Idol Lips

idol Lips ajak dúsító

Vastagabb ajkak egy pillanat alatt egyetlen mozdulattal!

Megnézem

A Filaderma lips ajakfeltöltő használata:

A kezelés első lépcsője a balzsam, mely növényi kollagénekből, hyaluron savból és egy PAL-HK nevű peptidcsoportból áll. Olyan kötőanyagok találhatóak a balzsamban, melyek alkalmasak a természetes nedvesség megkötésére, illetve olyan természetes waxok és bőrlágyítók, melyek meggátolják, hogy a felgyülemlett nedvesség távozzon az ajkakból. Az aktiváló krém, melyet a balzsam száradása után 2-3 perccel kell használni, a bőrben található alapvető proteineket stimulálja, úgy, mint a kollagén, vagy elasztin. Ezek a proteinek hangsúlyosabbá teszik, kiemelik a szájszéleket, és csökkentik a száj körül kialakuló ráncokat.

Milyen eredmény várható?

A Sesderma állítása szerint egy hét alatt hidratálódnak és kisimulnak az ajkak, egy hónapon belül pedig észrevehetően vastagabbak lesznek. 3-4 havi használat után a száj környéki ráncok is csökkenni kezdenek. A klinikai tanulmányok is alátámasztják a Sesderma állítását, ugyanis 60%-kal nagyobb nedvességtartalomról, 30%-kal csökkent ráncokról, és 40%-kal vastagabb ajkakról számolnak be. Lehet, hogy a Filaderma Lips a plasztika sebészet módszereivel végzett ajakfeltöltés tökéletes alternatívája?

Kapcsolódó cikkek:

 

Összes cikk a témában